Wikimedia / McSmit

Wikimedia / McSmit

Geen angst voor braindrain kabinet bij eventueel vertrek Broekers-Knol

Als Ankie Broekers-Knol moet opstappen vanwege haar interview in het Algemeen Dagblad, betekent dat geen braindrain voor het kabinet. Haagse bronnen bevestigen dat er daar geen angst voor bestaat.

“Er zijn absoluut geen signalen dat het kabinet zou inboeten aan kennis en kunde als Broekers-Knol vertrekt”, zegt een bron. “De inschatting is dat het kabinet het verlies van de staatssecretaris aankan, hoe gehavend de ploeg ook is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ankie Broekers-Knol gebruikte het Amerikaanse woord ‘brain drain’ (NL: afvoerputje voor hersenen). Daarom ligt het gebruik daarvan erg voor de hand. Ik vind vele gelijksoortige grappen op internet.

Als dit de eerste van zijn soort is, dan zou ik sterren geven. Zo niet dan is het plagiaat. Ik ben zuinig op mijn sterren, dus voor de zekerheid hou ze in mijn kluis.

Reageer
gravatar

Feitelijk zou het de blokkade van de rechterkwab in dit kabinet deels (zij het een klein deel) opheffen. Hetzelfde geldt voor Hoekstra, die sinds gisteravond ook al aan amnesie blijkt te lijden.

Reageer
gravatar

Geen nood, zelfs bij een braindrain biedt Eindhoven uitkomst. Volgens de PSV-shirts in daar een brainport, oftewel een hersenhaven, waar regelmatig hersenen aanmeren, dus keuze zat.

Reageer
gravatar

Gelukkig weet de zwijgende meerderheid dat die Belgische Erno hierboven nep is. Dat doet me erg goed. Want iedereen weet inmiddels dat HOY-worst en de stichting NUPI niks met elkaar te maken hebben. Daarom zijn wij Nederlanders gewoon slimmer en beter!

gravatar

Ik wist het al, maar Vlaamse 🇧🇪Erno-BE bevestigt het hier nog maar weer eens, die Vlaamse imitatie HOY worsten zijn rommel!
Terwijl er toch best wel goede dingen uit België komen.
Vergeet die worsten met NUPI stickers. Let op het HOY loodje. Binnenkort voorzien van RFID-tags en QR-code. Dan weet je dat je goed zit!