Shutterstock / Alf Ribeiro

Shutterstock / Alf Ribeiro

Actie: wissel vanaf vandaag je auto in voor een volle tank benzine

Koopjesjagers opgelet! Vanaf vandaag is er een unieke actie bij alle tankstations in Nederland. Een volle tank benzine krijgen was nog nooit zó makkelijk, je hoeft er alleen maar je auto voor in te wisselen. De actie loopt nog de hele maand en iedereen komt ervoor in aanmerking*, maar let op: voor sommige auto’s geldt dat je nog een paar honderd euro moet bijbetalen als je er een tot de nok toe gevulde tank voor terug wil.

Verschillende tankstations hebben al aangegeven dat het storm loopt vandaag, dus wees er wel snel bij, want op is op. Je wil natuurlijk niet deze ultieme kans mislopen om onbezorgd een kilometer of vijfhonderd rond te kunnen rijden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En de dames van onze VVD ruilen hun parelkettingen in voor kleine flesjes met zuivere benzine die ze nu om de hals hangen en gebruiken ook benzine als parfum om hun rijkdom te showen (Chanel oktaan 95)..