Shutterstock / Alena A

Shutterstock / Alena A

Cynthia’s date is alleen emotioneel beschikbaar

“Ik weet alles over hem, behalve wanneer hij kan afspreken”

Toen Cynthia voor het eerst met Shaquille sprak via Tinder, sloeg de vonk gelijk over. Sindsdien appen ze elke dag. “Hij is super beschikbaar. Emotioneel dan. Voor de rest heeft hij de komende zes maanden geen tijd voor een date.”

Cynthia en Shaquille hebben dagelijks contact. “Shaquille appt me over alles wat hij meemaakt: dat hij als eerste eruit lag met Fortnite, dat hij geen loonsverhoging heeft gekregen of dat hij net te laat was om de pitloze druiven uit de bonus in te slaan. Hij maakt echt super veel tijd voor me vrij. Emotioneel gezien dan.”

Cynthia laat een polaroid zien van hun eerste date, waar ze alleen op staat. “We zouden eigenlijk bij dit koffiezaakje afspreken, maar hij was totaal overprikkeld en kwam niet opdagen.’’ Glimlachend scrollt ze 30 pagina’s terug naar hun eerste app-contact. “Uiteindelijk stuurde hij mij een voicememo van vijf minuten waarin hij tot in detail uitlegde waarom het hem niet ging lukken om te komen. Zijn stem trilde helemaal. Dat hij zich zo open en kwetsbaar op durfde te stellen op onze eerste date, vond ik heel bijzonder. Dan zie je echt hoe beschikbaar iemand is. Emotioneel dan.”

Cynthia ziet absoluut een toekomst met Shaquille. ‘’We hebben nu als het goed is een afspraak staan over een halfjaar. Als hij ‘m niet verzet natuurlijk. Nou, zo ver vooruit plannen doe je alleen als je serieus met elkaar bent. Ik heb echt alle vertrouwen in onze relatie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *