Omroep PowNed / Youtube

Omroep PowNed / Youtube

Valentijn Driessen reageert op kritiek: ‘Het is ook nooit goed wat ik zeg’

‘Ik zit er echt altijd naast’

Telegraaf-journalist Valentijn Driessen kreeg op Twitter veel kritiek omdat hij Ajax-spits Sébastien Haller niet goed genoeg achtte voor de Champions League. Haller maakte gisteren vier doelpunten tegen Sporting Lissabon. “Ik heb er even over nagedacht, en het is ook nooit goed wat ik zeg”, zegt Driessen. “Maar gewoon echt nóóit.”

“Ga maar na: ik ging toen niet naar Real Madrid en Juventus, omdat ik dacht dat Ajax kansloos was terwijl ze dik wonnen. Vervolgens zei ik ook nog dat Lucas Moura niet kon scoren en iedereen weet hoe dat afliep. Dan nog de transfers van Van de Beek naar Real Madrid en Frenkie naar PSG. Ik zei dat Nederland de Nations League zou winnen en oja natuurlijk ook nog alle keren dat ik compleet naast de opstellingen van Ajax zat van te voren”, somt Driessen op. “En dan nu weer dat met Haller. Ik zit er gewoon altijd naast. Waar houdt dit op?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *