Shutterstock

Shutterstock

Gênant: De Jonge komt met verlopen coronapaspoort aanzetten bij persconferentie

Een pijnlijk moment voor coronaminister Hugo de Jonge tijdens de persconferentie zojuist. Toen hij aan de journalisten zijn coronapaspoort liet zien als voorbeeld voor zijn verhaal viel er iets op: deze was verlopen en doorgeknipt met meerdere grote gaten. 

“Huh, wat is dit nou”, zegt een zichtbaar verbaasde De Jonge terwijl hij zijn telefoon in de lucht houdt tegenover de lachende groep journalisten. “Ik denk dat mijn vrouw de verkeerde telefoon heeft klaargelegd vanmiddag. Dit is mijn oude telefoon zie ik nu. Wat dom.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Walla deze Min Ister is de goeiste goed verhaal van geen anderalve meet Er ik vond het zo zielig voor mense die anderalve meet Er lang zijn egt zielig dat ze niet naar buiten mogte alleen tijdens de avondklok mogten ze met een mondkapje op dat was wel goed maar enniewees wat niet goed is dat je straks overal je Kuu Er moet laten zien vind ik raar doe dat lekker thuis ik hoef jou Kuu Er niet steeds te zien alleen van me vriendin Sonja wil ik dr Kuu Er wel zien maar van de rest egt niet niet nodig laat lekker in je broek ja tog niet dan maar enniewee ik ben het wel eens met de kabinet ze zijn de goeiste zeker sinds ze tegen de toeslagengedoe zijn daar was ik het ook niet mee eens maar ja goed dat dat niet meer mag dat was de goeiste Ko Vit regel

Reageer
gravatar

Veel erger voor de CDA-minister was, dat hij niet door het controlepoortje kwam.

Hij heeft inmiddels de benodigde code opgehaald met de hulp van een van de ICT’ers, die in het gebouw waren voor het oplossen van de tienduizenden zwakke plekken in de computers van de overheid.

Reageer