Shutterstock / Pressmaster

Shutterstock / Pressmaster

Vriendengroep heeft Bert want hij is de enige die speelkaarten kan schudden

Een vriendengroep uit Assen heeft ene Bert als vriend genomen, omdat zij zelf hun speelkaarten niet kunnen schudden. “Mega irritant als je met z’n allen even een potje wil Bussen of Kingsen”, aldus een van de jongens.

De vraag naar Bert was volgens de jongens hoog. ”Eerst legden we alle kaarten op tafel en schoven we die dan door elkaar, maar ja, dat duurt zo lang”, vertelt vriend Jort hoofdschuddend. “Daar heeft niemand het geduld voor. Of dan maakten we aparte stapeltjes die we dan in elkaar schoven, maar dan had iedereen dezelfde kaarten.”

Sinds kort zit Bert er dus bij als de jongens een spelletje willen spelen. “Heel gezellig, de potjes gaan een stuk sneller nu”, zegt Jort verwonderd. “Ja, Bram is een topper!”, vult vriend Hugo aan. Bert zelf is ook blij met zijn positie in de vriendengroep. “Zal ik weer schudden?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Altijd maar fraaie jongedames op de foto’s in De speld. Voor deze dames is er zelfs een eigen plek genaamd De Pin. Waarom is er niet voor oudere dames een eigen plekje onder de naam De Breinaald?

Reageer
gravatar

Voor rond de twee tientjes koop je al een nieuwe elektrische kaartenschudmachine. Dan kunnen de dames na afloop van de avond hun eigen bed opzoeken.

gravatar

Vanzelfsprekend krijgt Bert in ieder geval een HOY rookworst uit de plaatselijke productiefaciliteit voor zijn inspanningen.
Overige beloningen zijn optioneel.

gravatar

★★★
Bovenstaande twee viezeriken verdienen geen sterren met hun smeerlapperij!

Schrijfster Julia Kroonen krijgt van mij dit keer drie sterren.
Twee minder dan ze gekregen zou hebben, indien zij elektronisch als goedkopere oplossing had geopperd. Die apparaten drinken immers niet en lusten geen hapjes.

gravatar

Mevrouw Viesman en Critica Sonja,
voor elektrisch kunnen de dames terecht bij Geesie in de Rolderstraat. Op batterijen of met snoertje, ruime keus.
Of dat nou echt een goed alternatief is?