Shutterstock / DimaBerlin

Shutterstock / DimaBerlin

Powernap meest effectief als die 8 uur duurt

De 22-jarige Mette heeft een vrij druk leven. Als ze niet aan feesten is, dan staat ze in de sportschool te zweten of in de bibliotheek te blokken. Hierdoor is ze ook vaak moe. Gelukkig hebben haar vriendinnen dé oplossing paraat: powernappen. Het liefst minimaal acht uur.

Vanaf dit moment is er bij Mette een knop omgegaan en powernapt ze wanneer ze maar kan. Een yogaklasje in de ochtend? Dan doet Mette daarna haar acht uur durende powernapje en ze kan er weer tegenaan. College over macroeconomie? Powernapje, en door de bijzonder slaapverwekkende stem van haar professor vaak ook nog extra diep. Ook na een feestje doet Mette netjes haar powernap. ‘Binnenkort ga ik experimenteren met powernaps van 16 uur, ik ben benieuwd.’

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *