Pro Shots / Mischa Keemink

Pro Shots / Mischa Keemink

Leroy Fer na transfer: ‘Ik was Feyenoord ontkrompen’

Leroy Fer heeft zijn gewenste transfer te pakken. De middenvelder gaat zijn carrière vervolgen bij Alanyaspor, een club die beter past bij de ambities van de middenvelder. “Ik was Feyenoord echt ontkrompen”, legt Fer uit na zijn presentatie bij zijn nieuwe club.

Fer: “Ik heb drie mooie seizoenen gehad. Maar op een gegeven moment merk je aan alles dat het niveau je ontstegen is. Als je iedere week weer voor zoveel uitdagingen komt te staan, moet je toch eieren voor je geld kiezen en op zoek gaan naar een club die beter past bij je ambities. Ik heb altijd gezegd dat ik Feyenoord niet ga verlaten voor een club die niet echt een flinke stap achteruit is, en gelukkig klopte toen Alanyaspor aan. Zo'n kans kun je dan niet laten lopen.”

Trainer Arne Slot was furieus na de uitlatingen van zijn oud-pupil. “Niemand is kleiner dan de club, ook Leroy Fer niet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb altijd al in een dictatuur willen voetballen. Hierna misschien nog een Chinees avontuur en dan, als mijn baard lang genoeg is afsluiten bij FC Kabul.

Reageer