Studio Speld

Studio Speld

Handige nieuwe website vat samenvattingen van Scholieren.com samen

‘Voor wie geen zin heeft om zo’n hele samenvatting te lezen’

Het is een doorn in het oog van veel scholieren: het lezen van hele boeksamenvattingen op Scholieren.com. Gelukkig is er nu samenvattingenvanscholieren.com.com: een handige website die samenvattingen van scholieren.com samenvat.

Voor Wilson (16) is het echt een uitkomst: “Ik heb een druk leven met veel volgers die altijd willen weten wat ik aan het doen ben. Dan heb ik niet ook nog tijd om een samenvatting van Oeroeg of De aanslag te lezen.”

De 15-jarige Nadia moet een boekverslag over Don Quichot schrijven. Ze laat zien wat er zo handig is aan samenvattingenvanscholieren.com.com. “Hier: ‘Man is edelman, denkt ridder. Ezel, Spanje, vechten tegen windmolens. Avonturenroman, surrealisme, introspectie, jezelf vinden.’” Ze drukt op ctrl + c, ctrl + v. “En nu maar hopen dat de docent niet doorheeft dat ik dit gewoon van samenvattingenvanscholieren.com.com heb.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Walla sgolieren puntkom is de goeiste zo hep ik sgool ook gehaald dus goed dat ze nog een site hebben die het weer samenvat dan hebben die docenten niks meer door aaaaaaaiiit.

Reageer
gravatar

0
Start generating extra cash online from hom emore than $22k by doing very easy work just in spare time. Last month i have got paid $22745 from this easy home job. Join this job right now and makes more cash every month online. Just follow web link here to get started…….https://indeedgold.com

Reageer