Shutterstock: Hunter Bliss

Shutterstock: Hunter Bliss

Papierpulp wordt zelf liever kartonnen doos dan wéér een boek van een BN’er

Moeten boeken altijd voorrang krijgen boven kartonnen dozen als papierpulp schaars is? Die vraag is relevant nu de boekensector zwaar lijdt onder de opmars van de thuisbezorgeconomie. Veel mensen vinden dat boeken per definitie superieur zijn aan kartonnen dozen, maar de papierpulp zelf heeft een iets andere kijk op de zaak: “In papierpulpland is het motto: liever een kartonnen doos dan wéér een boek van een BN’er.”

“Toegegeven: in kartonnen dozen wordt ontzettend veel onzin verpakt, zoals broodplanken, Zalando-schoenen en boeken van BN’ers”, stelt de papierpulp. “Maar dan nog wordt het in ons wereldje als eerzamer gezien om een doos te worden dan een boek van een BN’er. Je zal als goedwillend stukje pulp maar opgaan in teksten van een voormalig TMF-vj over ‘leven in verbinding met de Bron’. Nee, dan is het echt beter om met een flink stuk tape om je lijf en een gieter in je binnenste in een DHL-busje te worden gesmeten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben geen vage kennis, maar een bekende Nederlander. Ik word ten onrechte hier niet genoemd. Desalniettemin maak ik mij zorgen over de papiervoorraad van de uitgeverij van de De Speld.

Reageer
gravatar

★★
Niet echt verkeerd, maar toch wat onduidelijk. Wat is bijvoorbeeld een TMF-vj? Voorts neem ik aan dat BN’er bekende Nederlander betekent. Daarom vraag mij af waarom niet wordt geschreven over bekende wereldbewoners (BWs). Daarvan zijn er per slot van rekening veel meer.

Eerder werd mij gevraagd over mijn goeie hart te strijken. Vooruit twee sterren.

Reageer
gravatar

Of er worden HOY rookworsten in vervoerd. Liefdevol ingepakt door de vrijwilligers van buurtvereniging KLC.
Grotere eer kan een kartonnen doos niet toevallen!

Reageer
gravatar

In het museum van Emmen ligt al minstens twintig jaar een thans zeldzame HOY-rookworst in een vitrine.

Ik denk te kunnen bewijzen dat Breppo en Erno vorige week een vergeefse poging hebben gedaan om het vieze ding te stelen.

gravatar

Ik heb geen tijd voor jouw onzin nepdetective. Nieuws uit de natuur begint zo en ik moet mijn videorecorder nog klaarzetten om zodadelijk Clip Gallery op TMF op te nemen. Onderzoek zaken die er toe doen en heb eens respect voor de lekkerste worst van het noordelijk halfrond!

gravatar

De heer Holmes kan zich beter bezig houden met een speurtocht naar de precieze ingrediënten van de typische Britse banger!
Dat mysterie is tot op de dag van vandaag nog niet opgelost.