Wikimedia Commons / Paul Hermans

Wikimedia Commons / Paul Hermans

Eerstejaars moeten negatief testbewijs laten zien voordat ze door bak met slachtafval mogen kruipen

Om ervoor te zorgen dat het dit jaar allemaal verantwoord verloopt, moeten alle aspirant-leden van studentenvereniging Vinditiae een negatief testbewijs laten zien voordat ze door een bak vol slachtafval mogen kruipen. 

“We moeten even streng zijn helaas”, zegt meneer Huybrechts van de ontgroeningscommissie. Hij staat voor de bak die tot de nok toe gevuld is met rottende organen, om te checken of alle geblinddoekte aspirant-leden een geldige QR-code bij zich dragen. “Je wilt niet op je geweten hebben dat het hier misgaat.”

“We letten er goed op dat er niet meer dan 75 mensen tegelijk door die bloederige vleesbak kruipen”, zegt Huybrechts. Met voorzorgsmaatregelen als deze hoopt de commissie te voorkomen dat de ontgroening uit de hand loopt. “En iedereen die tóch positief blijkt te zijn, drinkt de komende 10 dagen uiteraard alleen z’n éígen urine.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik hoorde dat de mensen door corona socialer zijn geworden; ‘gezinnen waren vaker bij elkaar’. Ze zijn nu in ieder geval emotioneel inteelt geworden. Het zat er al aan te komen. Ik zag het. Het gezin is traditioneel de hoeksteen van de samenleving.
Naarmate de ‘maatschappij’ (het) leger wordt, hangen we meer af van immigratie. Dat moet deze inteelt compenseren. Evolutie de oorzaak van ons biologisch bestaan, gaat er verder mee achteruit nu deze al stilstaat.

Reageer
gravatar

Geweldig! Ik heb elk uur $ 85 verdiend sinds ik een half jaar geleden begon te freelancen via internet… Ik werk dagelijks enkele uren thuis en doe het basiswerk dat ik krijg van dit bedrijf dat ik online tegenkwam… Ik ben erg blij om deze werkkans met je te delen … Het is absoluut de beste baan die ik ooit heb gehad … Bekijk het hier ….. http://Www.MoneyApp2.Com

Reageer
gravatar

Ik moet toch even van de gelegenheid gebruik maken dat het slachtafval NIET afkomstig is van HOY. Bij HOY worden alle niet gebruikte delen netjes afgevoerd om te worden verwerkt tot hoogwaardige eiwitten. Niets gaat verloren!

Reageer
gravatar

Het is wel duidelijk dat de NVWA door jarenlange bezuinigingen niet meer over deskundigen beschikt die met autoriteit uitspraken kunnen doen over wat er al dan niet in HOY worsten wordt verwerkt.
Gelieve deze persoon geheel te negeren en te vertrouwen op de ouderwetsche kwaliteit van HOY!