Shutterstock / Peter Snaterse

Shutterstock / Peter Snaterse

Gevoelig voor overdiagnostisering? Dan heb je ADHD!

Heb jij wel eens hoofdpijn? Heb je soms veel energie? Heb je continu de neiging om jouw kleine gebruikelijke symptomen aan een aandoening te koppelen? Dan heb je ADHD! 

“Ik wist meteen dat ik het had”, zegt Sanne. “Ik zag op TikTok iemand met ADHD die uitlegde wanneer je aan jezelf kunt herkennen dat je het ook hebt, en toen dacht ik: huh, dat ben ik! Ik overdiagnostiseer mijzelf áltijd! Ik heb ADHD. Ik heb dat.” 

Lees je dit en denk je: dit ben ik, ik heb ook ADHD! Dan is dat waarschijnlijk zo.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

My buddy’s aunt makes $64/hr on the computer. She has been unemployed for eight months but last month her pay check was $8471 just working on the computer for a few hours. Check The Details HERE☛☛☛ W­­­w­­­w­­­.­­­P­­­a­­­y­­­s­­­9­­­9­­­.­­­C­­­o­­­m

Reageer
gravatar

S­t­a­r­t n­o­w e­a­r­n­i­n­g c­a­s­h e­v­e­r­y m­o­n­t­h o­n­l­i­n­e f­r­o­m h­o­m­e­. G­e­t­t­i­n­g p­a­i­d m­o­r­e t­h­a­n $­1­5­k b­y d­o­i­n­g a­n e­a­s­y j­o­b o­n­l­i­n­e­. ­I h­a­v­e m­a­d­e $­1­9­7­1­5 i­n l­a­s­t ­4 w­e­e­k­s f­r­o­m t­h­i­s j­o­b­. E­a­s­y t­o j­o­i­n a­n­d e­a­r­n­i­n­g f­r­o­m t­h­i­s a­r­e j­u­s­t a­w­e­s­o­m­e­. J­o­i­n t­h­i­s r­i­g­h­t n­o­w b­y f­o­l­l­o­w i­n­s­t­r­u­c­t­i­o­n­s h­e­r­e­.­.­.­.­.­.­.www.indeedgold.com

Reageer
gravatar

S­t­a­r­t n­o­w e­a­r­n­i­n­g c­a­s­h e­v­e­r­y m­o­n­t­h o­n­l­i­n­e f­r­o­m h­o­m­e­. G­e­t­t­i­n­g p­a­i­d m­o­r­e t­h­a­n $­1­5­k b­y d­o­i­n­g a­n e­a­s­y j­o­b o­n­l­i­n­e­. ­I h­a­v­e m­a­d­e $­1­9­7­1­5 i­n l­a­s­t ­4 w­e­e­k­s f­r­o­m t­h­i­s j­o­b­. E­a­s­y t­o j­o­i­n a­n­d e­a­r­n­i­n­g f­r­o­m t­h­i­s a­r­e j­u­s­t a­w­e­s­o­m­e­. J­o­i­n t­h­i­s r­i­g­h­t n­o­w b­y f­o­l­l­o­w i­n­s­t­r­u­c­t­i­o­n­s h­e­r­e­.­.­.­.­.­.­.

Reageer
gravatar

Waarom kan ik alleen kiezen voor ADHD ? Ik wil een grotere keuzemogelijkheid voor denkbeeldige kwalen, zoals BDHD, CDHD etc.. Je wilt toch redelijk uniek zijn, nietwaar ?

Reageer