YT: Scott grows an avocado tree

YT: Scott grows an avocado tree

Maak van je avocadopit een takje met bladeren in 3 stappen en 4 jaar wachten

Gooi jij de pit van je avocado altijd weg? Zonde! Want wist je dat je die kunt laten uitgroeien tot een takje met wat bladeren? Zo kun jij dit ook bereiken, in drie stappen en vier jaar wachten:

1. Eet een paar avocado’s en prik wat satéprikkers in de pitten.
Het lukt niet met allemaal dus doe het zeker met een stuk of zes. Het zou zomaar kunnen zijn dat eentje daarvan binnen een half decennium uitkomt. Voor je het weet heb jij je eigen avocadostengeltje!

2. Leg de pitten op een glas water met de goede kant naar beneden.
Wij weten ook niet welke kant dat is, dus zet er genoeg in je vensterbank. Het kan zijn dat je na een tijdje niet meer door het water heen kunt kijken. Dit zou kunnen betekenen dat er wortels in zijn gegroeid en er binnenkort een stengeltje uit de bovenkant komt dat jaren later een paar blaadjes gaat maken.

3. Wachten maar!
Raak het glas nooit meer aan. Als je nu begint heb je al in 2025 een dun takje en twee tot drie hangende bladeren eraan in een glas met bruin water in je vensterbank staan. Die kun je dan bij je volgende verhuizing mooi weer weggooien!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jammer dat ik geen foto van mijn enorme boom kan uploaden, dan hadden we een raadspelletje kunnen doen hoeveel jaar ik door water heb gekeken, ringen tellen tikt niet zo aan 😂

Reageer
gravatar

NIEW
Nu alleen bij mijn tu koop
ADVOCADO GROEJ VURSNELLINGS BAK

Jij hoeft geen drie jaar te wagten. Met onze advocado’s groej vursnellings bak gevult met orgienele avocado mest uit meksico is een boom van 5 tot 10 meters binnen 1 jaar mogelijk!!!!!!!!!!

Nog maar slegts 1 advocado groej versnellings bak leverbaar. Ze lopen snel!!!!!! Wees er dus snel bij!!!!!!

http://www.koopjouwdeals.nl

Reageer
gravatar

Wij van HOY gaan dit experiment niet doen met avocadopitten, maar met onze cocktailworstjes. Die zijn al gewend aan prikkers. We hopen op die manier sneller succes te boeken.
Wij zullen u op de hoogte houden!

Reageer