Shutterstock / Flickr: Gordon Ramsey Submissions

Shutterstock / Flickr: Gordon Ramsey Submissions

Gordon Ramsay schreeuwt bij nieuwe baan vaccinateurs in hun oor

Gordon Ramsay heeft een nieuwe baan: hij werkt nu bij de GGD en schreeuwt vaccinateurs in hun oor als ze te langzaam prikken. “Betaalt beter.”

“Fucking vaccineer hem nou, fucking hell”, schreeuwt Ramsay tegen de 31-jarige vaccinateur Jasper. Hij neemt de naald over en prikt vijf mensen die nog in de rij staan. “There you go! Fucking, eh, fuck!” Geërgerd rent Ramsay naar de 24-jarige Giovanna die de vaccins vult. “Heb jij dit gedaan?”, lacht hij. Hij kijkt goed naar de naald. “Dit ga ik niet eten! Wat zeg ik ook alweer altijd? Oja! Slecht!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

1. Hij neemt de naald over en prikt vijf mensen…” Het lijkt mij onverstandig om met een en dezelfde naainaald (fucking is immers naaien) vijf slachtoffers te prikken.
Het lijkt mij verstandiger om vijf verschillende injectiespuiten te gebruiken.

2. Bovendien vraag ik mij af hoe je “vaccins vult”. Ik zou ik daartoe geschikte spuiten gebruiken.

3. Naalden eten lijkt mij niet echt gezond

Drie redenen om dit keer geen sterren uit te reiken.

Reageer