Shutterstock / Dimitrios Vlassis

Shutterstock / Dimitrios Vlassis

Voor Party-Baba en de 40 ravers zijn de festivalbeperkingen geen punt

Voor Party-Baba, aka Party-Roy-Roy, oftewel het feestbeest dat als kind in een ketel Blue Curaçao is gevallen, zijn de strikte voorwaarden waaronder eendaagse festivals door kunnen gaan – maximaal 750 bezoekers, iedereen gevaccineerd of getest, alles buiten – geen punt. “Ik heb altijd mijn 40 ravers bij me, dus of het nou een eendaags festival is, een illegale tunnelrave of een huisfeest waarbij we in de keuken staan: gezellig wordt het sowieso bro. Met de neven maken brengen we op ieder feest leven, let’s gooooo.”

Hoewel het voor veel organisatoren een domper is te horen dat ze niet meer dan 750 mensen kunnen ontvangen, hoeven ze zich tegelijkertijd geen zorgen te maken dat er geen hond komt opdagen: Party-Baba en zijn 40 ravers hebben voor ieder mogelijk festival dat nog doorgaat toegangskaarten gekocht. “Wij ravers raven voor het leven, ik zeg je let’s gooo broooo!“, zegt Party-Baba, aka Party-Roy aka The sultan of alles opdrinkings. 

“Dat we moeten zitten is geen probleem, dat het buiten is ook niet. Ik zeg altijd maar: de echte party zitten tussen je oren, of niet dan, snap je, ok pik, lekker dan.” Ook de QR-code om toegang te krijgen zou geen problemen moeten opleveren: “Alle ravers zijn gevaccineerd, bovenop het feit dat ze allemaal ook allang corona hebben gehad, snap je wel.”

Party-Baba is nochtans niet van plan anderen in de kou te laten zitten. Eenieder is deze zomer welkom zich aan te sluiten bij de 40 ravers. “Ook als je niet ravet rave je toch, ok? We doen maar wat, of niet dan?” En als dan de nacht valt, en de ravers om het vuur zijn geschaard, vertelt Party-Baba een verhaal. Het begint als volgt: ‘Voor Party-Baba, aka Party-Roy-Roy, oftewel het feestbeest dat als kind in een ketel Blue Curaçao is gevallen, zijn de strikte voorwaarden waaronder eendaagse festivals door kunnen gaan – maximaal 750 bezoekers, iedereen gevaccineerd of getest, alles buiten – geen punt.’ Tot bij het kampvuur, Party-Roy.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geen sterren

– Inhoudelijk niet geschikt voor volwassenen boven de dertig, dus verreweg de meeste lezers.

– Vanwege de lengte niet geschikt voor lezers onder de eenendertig. Zij lezen en schrijven hooguit dertig woorden.

Reageer