Shutterstock / Salty View

IOC niet verantwoordelijk voor stijgende besmettingen Tokio: ‘Je moet sport en virologie gescheiden houden’

Sinds het begin van de Olympische Spelen stijgt het aantal coronabesmettingen in Japan pijlsnel. Toch voelt het organiserende comité, het IOC, zich niet verantwoordelijk: “Je moet sport en virologie gescheiden houden.”

Verder in de podcast: redacteur Jop Eikelboom ging mee op de eerste commerciële metroreis naar Bullewijk. En Simoon Hermus doet live verslag van de huizenmarkt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

IOS gaat weer dom om met de pandemie. Wie niet kan winnen, moet meedoen. Dus zou het beter zijn geweest als de IOS een coronasport had bedacht. Ik stel drie categorieën voor: Korte, midden en lange afstand vaccineren.

Over drie jaar een nieuwe kans!

• Reageer
gravatar

S­t­a­r­t n­o­w e­a­r­n­i­n­g c­a­s­h e­v­e­r­y m­o­n­t­h o­n­l­i­n­e f­r­o­m h­o­m­e­. G­e­t­t­i­n­g p­a­i­d m­o­r­e t­h­a­n $­1­5­k b­y d­o­i­n­g a­n e­a­s­y j­o­b o­n­l­i­n­e­. ­I h­a­v­e m­a­d­e $­1­9­7­1­5 i­n l­a­s­t ­4 w­e­e­k­s f­r­o­m t­h­i­s j­o­b­. E­a­s­y t­o j­o­i­n a­n­d e­a­r­n­i­n­g f­r­o­m t­h­i­s a­r­e j­u­s­t a­w­e­s­o­m­e­. J­o­i­n t­h­i­s r­i­g­h­t n­o­w b­y f­o­l­l­o­w i­n­s­t­r­u­c­t­i­o­n­s h­e­r­e­.­.­.­.­.­.­.www.indeedgold.com

• Reageer