Shutterstock / Salty View

IOC niet verantwoordelijk voor stijgende besmettingen Tokio: ‘Je moet sport en virologie gescheiden houden’

Sinds het begin van de Olympische Spelen stijgt het aantal coronabesmettingen in Japan pijlsnel. Toch voelt het organiserende comité, het IOC, zich niet verantwoordelijk: “Je moet sport en virologie gescheiden houden.”

Verder in de podcast: redacteur Jop Eikelboom ging mee op de eerste commerciële metroreis naar Bullewijk. En Simoon Hermus doet live verslag van de huizenmarkt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

S­t­a­r­t n­o­w e­a­r­n­i­n­g c­a­s­h e­v­e­r­y m­o­n­t­h o­n­l­i­n­e f­r­o­m h­o­m­e­. G­e­t­t­i­n­g p­a­i­d m­o­r­e t­h­a­n $­1­5­k b­y d­o­i­n­g a­n e­a­s­y j­o­b o­n­l­i­n­e­. ­I h­a­v­e m­a­d­e $­1­9­7­1­5 i­n l­a­s­t ­4 w­e­e­k­s f­r­o­m t­h­i­s j­o­b­. E­a­s­y t­o j­o­i­n a­n­d e­a­r­n­i­n­g f­r­o­m t­h­i­s a­r­e j­u­s­t a­w­e­s­o­m­e­. J­o­i­n t­h­i­s r­i­g­h­t n­o­w b­y f­o­l­l­o­w i­n­s­t­r­u­c­t­i­o­n­s h­e­r­e­.­.­.­.­.­.­.www.indeedgold.com

Reageer
gravatar

Vrolijk bericht en ook mooi triest
Sommige mensen die je nooit hebt gekend, en ook zijn voorganger,(zoek op wiki naar stem koekiemonster), hebben meer betekend dan anderen die je kent van gezicht

Reageer
gravatar

IOS gaat weer dom om met de pandemie. Wie niet kan winnen, moet meedoen. Dus zou het beter zijn geweest als de IOS een coronasport had bedacht. Ik stel drie categorieën voor: Korte, midden en lange afstand vaccineren.

Over drie jaar een nieuwe kans!

Reageer