Pro Shots / Toin Damen

Heerenveen op zoek naar sterke doelman om aanwinst Sven van Beek af te stoppen

Afgelopen maandag heeft SC Heerenveen de clubloze Sven van Beek opgepikt, hij tekende een contract voor twee jaar. Algemeen directeur Cees Roozemond was zichtbaar neutraal bij de bekendmaking van deze transfer: “Zo’n clubloze speler kun je natuurlijk niet aan zijn lot overlaten, maar we zullen nu wel snel op zoek moeten naar een ijzersterke doelman.”

Gelukkig waren er ook positieve geluiden over de nieuwe aanwinst. “We zijn er zeker van overtuigd dat Sven met zijn karakter echt iets kan toevoegen aan onze selectie” aldus technisch manager Ferry de Haan. “Zo lang we hem op de bank houden is er niets aan de hand, en stel dat hij er noodgedwongen toch een keertje in moet kunnen we altijd nog een extra mannetje bij de palen zetten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *