Studio Speld / Shutterstock

Compenseer je vliegreis, plant een zandzak in Limburg

Goed nieuws voor iedereen die de komende maanden op vliegvakantie gaat: je kunt je vliegreis compenseren door een zandzak in Limburg te planten.

De 54-jarige Sonja besloot na lang wikken en wegen om de Limburg-compensatie aan te vinken. “Ik vind eigenlijk schandalig dat de grote bedrijven dit bij de burgers neerleggen”, zegt ze. “Maar goed: ik leef erg mee met de mensen in Limburg dus ik betaal graag mee. Je doet wat je kunt.”

De 35-jarige Menno heeft de Limburg-compensatie niet aangevinkt. “Op zich vind ik het goed dat mensen het doen, maar vliegen moet niet te duur worden. Ik heb zelf met de bosbranden ook al een emmer water geplant. Zo blijf je bezig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *