Engelse supporter ontkent coke te hebben gesnoven: ‘Er lag glas op de grond’

Engelse supporter ontkent coke te hebben gesnoven: ‘Er lag glas op de grond’

De Engelse supporter die gisteren viral ging omdat hij op een verhoging onder luid gejuich een sleutel in een klein envelopje stopte en vervolgens in z'n neus dauwde, ontkent cocaïne te hebben gebruikt. Na alle ophef die is ontstaan op sociale media laat de supporter weten een drugstest te willen ondergaan om het verhaal te ontkrachten.

“Ik was bezig met het oprapen van een gebroken glas”, legt de 31-jarige James uit Londen uit. “Nu ik de beelden terug zie snap ik de verwarring, maar het is wat het is. Ik ben tegen drugs en heb nog nooit cocaïne gebruikt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *