Cupmaten raden tijdens teamuitje groot succes: Mira weet eindelijk haar maat

Cupmaten raden tijdens teamuitje groot succes: Mira weet eindelijk haar maat

Jarenlang kocht Mira de verkeerde bh’s. Want hoe weet je nou welke maat je precies hebt? Gelukkig is die hel voor Mira voorbij. Dankzij haar collega Tim van Finance weet ze namelijk nu eindelijk haar maat.

“Het begon met een spelletje cupmaten raden tijdens een teamuitje. We hadden elkaar tijdens corona allemaal heel lang niet gezien, dus toen ik binnen kwam lopen zei Tim gelijk: ‘Wow, lekkere prammen! 80C!’ Ik vond het eerst wel ongepast maar toen dacht ik: best handig.”

“Toen ik laatst in het pashokje van de Hunkemöller stond, begon ik toch te twijfelen. Maar wat denk je? Krijg ik net een appje van Tim of ik een foto van m’n tieten kan sturen. Heel lief dat hij zelfs in het weekend klaarstaat om advies te geven. Op zo’n manier heb je geen hulp meer nodig bij het shoppen. Super chill. Daar heb je nou collega’s voor.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *