NOS

NOS

Podcast: Waarom we zo moeilijk kunnen accepteren dat stalbranden bij de natuur horen

De natuur is oogverblindend mooi. Maar de natuur kan ook verschrikkelijk wreed zijn. Neem de 370.000 varkens die de afgelopen drie jaar in Nederland gedood zijn door vuur.

Deze week in de De De Speld Podcast praat Vera van Zelm met natuurliefhebber en redacteur Matthijs van Rumpt over stalbranden: kunnen we daar iets aan doen of hoort het bij het leven? Ook bellen we met onze hoogzwangere redacteur Martine Bakker en hopen we de bevalling live mee te pakken. Een heerlijk frivole zomercolumn van Thomas Hogeling, en een aankondiging van de De Grote Speld Middernacht Quiz. Kijk voor kaarten op: https://boomchicago.nl/de-speld-newsquiz/

De hele podcast beluister je via de bekende kanalen, maar het kan ook via Spotify of Apple Podcasts.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.