YT: Rijksoverheid

De Jonge: ‘Jongeren hebben zich niet aan de opgeheven maatregelen gehouden’

Tijdens de persconferentie vanavond maakt het demissionaire kabinet nieuwe maatregelen bekend, vanwege de snel oplopende besmettingscijfers. Minister De Jonge zegt geen andere optie te hebben: “Jongeren hebben zich helaas niet aan de opgeheven maatregelen gehouden.”

“Begrijp me goed: Ik wil ook niets liever dan lekker een zorgeloze zomer zonder maatregelen”, zegt De Jonge, “maar als de jongeren dan besluiten om zich niets aan te trekken van alles waarvan wij hebben gezegd dat het niet meer hoeft, dan gaat dat natuurlijk mis. Ik heb gezien dat met het verdwijnen van de maatregelen ook ineens het draagvlak verdween. Tja, dan wordt het ons natuurlijk wel heel erg moeilijk gemaakt.”

Daar sluit Rutte zich bij aan. “Ik heb veel beelden gezien van jonge mensen die zich massaal laten testen om naar een legaal feestje te gaan. Dan denk ik: jongens, kom op, laten we samen ons nog éven aan de maatregelen houden waar wij in een keer allemaal een streep door hebben gezet. Ik heb helemaal geen zin om politietje te spelen. Maar ja!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je hoeft niet steeds voor de lol net te doen alsof je debiel bent.

Iedereen met een gram hersens ziet zo de ernst ervan dat het echt is dat je er een bent.
Ik hoor de toeristen bluffen en verwerk de eigenwaan als een trap in mijn maag. Wat later zie ik qua affiniteit een stel Duitsers. Met een mongool in een rolstoel (nog een Chinees ook), dat is precies de volgende stap in hun mislukte evolutie van dit leven nu.

Reageer
gravatar

Lekker geneuzel van die De Jonge. Heb zelf ondervonden dat testen voor toegang voor geen meter werkt!!! 2 keer getest, 2 keer geen uitslag!!! En dan nu de jongeren de schuld geven???:wat een lapzwans😥

Reageer
gravatar

Het komisch duo Mark en Hugo hebben een vormfout gemaakt. Je moet een negatief resultaat kunnen overleggen voor toegang, maar er is niet vermeld van wie.

Reageer
gravatar

Zeg namaak-KNVB, beledig onze geliefde CDA-broeder meneer De Jonge alsjeblieft niet meer door hem met een versleten voetballer te vergelijken.
Leuk om te horen: We hebben na onze wekelijkse bingo de kale plekken op zijn schoenen al vaak bijgeverfd. Onbetaald, uit liefde.

gravatar

Onnavolgbaar en dus ook vandaag door Rutte en De Jong weer niet genoemd. Onbegrijpelijk en dat moet zo blijven tot de allerlaatste dagelijkse pandemie op 13 augustus 2030 van inmiddels SARS-Cov-Omega, als blijkt dat de virus niet langer meer tegen de gemiddelde temperatuur in ons land van 45 graden Celsius is opgewassen. Duidelijk toch?

Reageer
gravatar

Ik begrijp de professor wel. Omega is de laatste letter van het Griekse alfabet. Daarom kan het coronavirus na 13 augustus 2030 niet verder meer varieren, ondanks het mooie weer