Beeld: Simplyliving NC

Eerste pannenkoekplant mislukt altijd

De eerste pannenkoekplant mislukt altijd. Zeer herkenbaar voor de meeste mensen die het leuke kamerplantje gebruiken om de woonkamer net wat op te fleuren.

De reden waarom de eerste pannenkoekplant meestal mislukt, is de pot in combinatie met het water. Vaak geven mensen teveel of juist te weinig water. Echter na een of soms twee pogingen, slaagt het merendeel erin om deze levend te houden. De eerste mislukte pannenkoekplant eindigt vaak helaas in de prullenbak.

Mensen die na de eerste keer nog steeds erin slagen om hun pannenkoekplantje dood te laten gaan, zijn gewoon geen plantenprinsessen.Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Naast de HOY-worstplantjes kunnen we ook nog een beroep doen op de staaftomaat.
Op een houtje bijten is niet meer nodig!

Reageer
gravatar

Gelukkig blijven de HOY-worstplantjes gestaag doorgroeien. Binnenkort HOY-worst voor elke Nederlander. Geen hongerwinter dit jaar!!

Reageer
gravatar

Jullie Belgen denken dat, maar helaas voor jullie. HOY is de meest populaire worst onder volwassenen tussen de 22 en 72 jaar. En nu maar gauw wegwezen hier! Belgen verpesten de Speld!!!

gravatar

Wie is ‘jullie’?

Tegen wie heb je het nou toch de hele tijd?

Jullie Belgen zijn een beetje kierewiet geworden.

HOY worst is voor jullie de enige oplossing!

gravatar

Hoezo…’mensen die alles laten mislukken zijn geen plantenprinsessen.’ Seksistisch! Alsof wij mannen geen mensen zijn die alles kunnen laten mislukken. Wij hebben ook bestaansrecht!

Reageer