Shutterstock / Studio Speld

Loodgieter Harm (44) mag het eindelijk bekend maken: hij gaat een kraan repareren

Maandenlang werd er gespeculeerd over de mysterieuze Insta Stories van Loodgieter Harm (44). In de geblurde zwart-wit beelden dachten sommige fans al de contouren van een chroomkleurige Plieger te herkennen. Vandaag mocht Harm het dan eindelijk bekend maken: hij gaat een kraan repareren.

‘’Als je zo’n geweldige klus krijgt is het natuurlijk heel moeilijk om zoiets stil te houden’’, aldus een zichtbaar opgeluchte Harm. “Dus toen mijn management riep ‘Telegraaf heeft ’m, Telegraaf heeft ‘m!’ kon ik me natuurlijk niet meer inhouden en heb ik meteen al m’n socials geüpdate. Daarna heb ik m’n moeder gebeld. Zij barstte natuurlijk gelijk in snikken uit. En dan heb ik het niet over alleen een beetje druppelen hè.”

Uit de loodgieters wereld klinken voornamelijk positieve geluiden. “Natuurlijk hoop je zelf ook op een kraan, maar als er iemand is die ik het van harte gun dan is het Harm.” Aldus goede vriend loodgieter Henk (36) die zelf alleen nog maar wat toiletten heeft mogen demonteren. “Ooit krijg ik ook mijn eigen hoofdkraan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goede zaak. Hij kan in Quattar gaan werken. Daar is er veel behoefte, verdien je heel veel geld en wordt je met heel veel liefde behandeld

Reageer
gravatar

Wat een achterhaald bericht uit vorige eeuw. Wie laat er tegenwoordig nog een kraan maken door een dure loodgieter. Een nieuwe kraan is goedkoper dan een leertje vervangen.

Reageer