Goodluz / Shutterstock.com

Sjoerd en Anneke denken dat ‘normal summer’ ook best leuk kan zijn

Sjoerd (33) en Anneke (36) denken dat ‘normal summer’ best leuk kan worden. Het stel is op een korte pauze na sinds hun studententijd bij elkaar.

“Natuurlijk kijken we soms met een schuin oog naar mensen die slutty summer gaan vieren, maar ja”, zegt Anneke, terwijl haar oog valt op hoe breed de schouders zijn van een voorbijlopende danser die de tred heeft van iemand die op weg is naar een orgie.

“We houden het rustig aan, haha”, zegt Sjoerd. Anneke glimlacht. “Lekker filmpje kijken en we gaan misschien nog kamperen”,  zegt Sjoerd. Anneke tuurt in de verte, alsof ze ergens aan terugdenkt, met een soort twinkeling in haar ogen, iets onplaatsbaars. Sjoerd zegt: “Nog een kopje thee?” Anneke knikt vriendelijk ja, nu zonder de vreemde glans in haar blik.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Start generating extra cash online from hom emore than $22k by doing very easy work just in spare time. Last month i have got paid $22745 from this easy home job. Join this job right now and makes more cash every month online. Just follow web link here to get started…….https://indeedgold.com

Reageer
gravatar

Oh dat wist ik niet! Jij bent kennelijk goed bekend met België. Ben jij Belgisch? Hoeveel Belgen ken je? Kun je een handtekening van Samson voor mij regelen?