Estrada Anton / Shutterstock.com

In ‘Normal Dates’ gaan mensen zonder camera erbij een drankje drinken en praten

Een nieuw uniek tv-experiment: in Normal Dates gaan mensen zonder gefilmd te worden een drankje drinken en met elkaar praten. Het programma stelt de vraag: hoe word je verliefd op iemand als er geen camera’s op je gericht zijn?

 De makers van het programma willen die vraag ook niet eens per se beantwoorden, of heel stellig opwerpen. “Er zijn gewoon dates, overal in de stad, of op het platteland. Als mensen met elkaar wat drinken en zien of ze elkaar leuk vinden, weetjewel? Echt kicken.”

Kijken we dan misschien te veel naar het uiterlijk? Moeten we proberen ons meer te verdiepen in mensen buiten onze eigen bubbel? “Nee, het is gewoon een drankje doen met elkaar. Wij weten het ook niet. Wij hebben er verder eigenlijk ook niks mee te maken. Het is niet onze date he? Het zijn Normal Dates.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zie geen HOY rookworst in beeld en ook geen sachet Luycks mosterd. Dat wordt dus nooit wat.
Niets zegt meer “Ik zie je wel zitten”, dan een HOY rookworst met sachet Luycks mosterd.

Reageer
gravatar

Huh? Gebeuren zulke dingen nog dan? Ik als maagd ken dates alleen van tv, dus ik weet niet beter dan dat tv-dates de standaard zijn. En Angela de Jong uiteraard.

Reageer