Man heeft seks met twee vrouwen in één weekend, heeft hij wel eigenwaarde?

De 22-jarige Victor is er flink op los gegaan afgelopen weekend. Hij heeft namelijk niet met één, maar met maar liefst twee verschillende vrouwen seks gehad. De mensen om hem heen zijn bezorgd: heeft Victor nog wel enig gevoel van eigenwaarde?

“Dat je je lichaam zo aan anderen weggeeft”, zegt zijn huisgenoot Joris teleurgesteld. “Ik maak me echt een beetje zorgen. Is hij soms onzeker? Had ik hem moeten laten weten dat hij er ook gewoon mag zijn als hij niet met vrouwen naar bed gaat?”

Joris hoopt Victor nog op tijd bij te kunnen draaien voordat hij met nog veel meer vrouwen seks gaat hebben. “Het zou zonde zijn als hij nu die bevestiging gaat zoeken bij het andere geslacht. Zorg nou eerst dat je je zaakjes op orde hebt: een positief zelfbeeld, financiële zelfstandigheid, dat soort dingen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik begrip het onbegrip en de verkeerde veronderstellingen wel. Het stuk is immers door een vrouw geschreven. Ze begrijpt de mannelijk lust niet en Iemand die in huis genoot, waarschijnlijk door masturbatie, al evenmin.

Reageer