Roman Samborskyi / Shutterstock.com

Roman Samborskyi / Shutterstock.com

5 make-up looks die je er in de sportschool weer af kunt zweten

Veel mensen komen in de sportschool om te sporten, maar de echte uitdaging is om die kilo make-up van je gezicht af te zweten. Welke looks geven een indrukwekkend resultaat en wat moet je ervoor doen? Wij leggen het uit.

1. Smokey eyes
Waar de een spieren probeert te kweken, probeer jij een dikke, zwarte laag onder je ogen te krijgen. Hoe dikker de laag, hoe beter. Om dit te bereiken, moet je veel te zware gewichten oppakken. Knijp tijdens deze oefening de hele tijd je ogen dicht. De look waar je voor probeert te gaan is smokey eyes meets panda.

2. Barbie
Hoewel je er in het begin spik en span uitziet, is het na afloop de bedoeling dat je je hele look door elkaar kunt mengen. Breng die laag foundation aan de kook! Waarschijnlijk moet je hiervoor wel flinke tijd op de loopband staan. Maar waar een wil is, is een weg.

3. Glitter
De glitterlook is het moeilijkst om van je af te zweten. Sprankels glitter vind je namelijk overal weer terug. De uitdaging: kweek je eigen laag glinsterzweet. Doe zo nu en dan een sit up, maar stop meteen zodra je merkt dat het te zwaar wordt. Je wilt namelijk alleen die laag hebben, niet een oceaan aan druppels.

4. Natural
De natural-look is een van de makkelijkste om eraf te zweten. Je hoeft er niet eens je sportschema voor om te gooien. Gewoon even 10 seconde planken en die poriën en puistjes verschijnen binnen no-time.

5. Strakke wenkbrauwen
Je wenkbrauwen wegzweten is het gaafste wat er bestaat. Het vereist dan ook een hele aanpak: doe alleen maar oefeningen waar je niks van snapt. Je wenkbrauwen komen dan al snel in actie en zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Indrukwekkend als het lukt!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *