Kzenon / Shutterstock.com

Mensen uit 1997 kunnen het nu uitmaken met partner voor Slutty Summer

Mensen uit 1997 kunnen nu een afspraak maken met hun partner om het per direct uit te maken. Na de ouderen die vast zaten in de sleur van hun relatie is het nu eindelijk de beurt aan de jongeren.  

De overheid heeft grootschalige uitmaaklocaties opgezet bij jou in de buurt. Zo kun je je zo snel en praktisch mogelijk klaarmaken op de vrije zomer, de Summer of Love. Mensen hoeven alleen vooraf een klachtenlijst paraat te hebben. “Voor je het weet is het gebeurd. Je moet alleen nog tien minuutjes blijven zitten, en daarna ben je vrij!”

Er wordt geadviseerd om na 5 weken nog even je spullen bij elkaar op te halen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gebruikt de schrijver Engels om te camoufleren dat hij met “slutty sumer” (sletterige zomer, DLDT) een slordige poging doet om de hippe zomer van 1967 (summer of love, red.) te parodiëren?

Reageer
gravatar

Herinner je dat jaar nog oma. Je leek op de jongedame op de foto hierboven. Zonder bh want dat was toen niet nodig op het strand. Wat waren we gelukkig, jij en ik.

We zouden nog hebben kunnen geloven in een goede toekomst voor onze kleinkinderen, al dachten wij toen natuurlijk nog lang niet aan het krijgen van kinderen. Integendeel, ik moest in die tijd nog kapotjes kopen bij iemand van de NVSH of onder de toonbank bij een herenkapper. De pil kreeg je toentertijd alleen voorgeschreven door een niet-christelijke huisarts, tenminste als jouw ouders het hadden goedgekeurd en dat deden ze niet.

Maar ik dwaal af. Je leek op de jongedame op de foto hierboven, maar die tijd is helaas al heel lang voorbij.