Pro Shots / Action Images

Pro Shots / Action Images

Frank de Boer boos op Manchester United: ‘Ze hebben roofbouw op lichaam Van de Beek gepleegd’

‘Ze hadden hem nooit 4000 minuten moeten laten spelen’

Donny van de Beek kan door een blessure niet meedoen aan het EK voetbal. Volgens bondscoach Frank de Boer is het de schuld van Manchester United: “Die hadden die jongen nooit 4000 minuten moeten laten spelen.”

“Ze hebben roofbouw op z’n lichaam gepleegd”, zegt De Boer. “Hij kreeg geen moment rust. Zelfs toen Manchester United al geplaatst was voor Europees voetbal liet Solskjaer hem nog 140 minuten invallen. En dan al die wedstrijden die hij het hele jaar in de Premier League heeft moeten spelen. Ik kan me een wedstrijd herinneren dat hij pas na drie uur gewisseld werd. Dat gaat zo’n jongen niet in de koude kleren zitten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *