shutterstock.com/studiospeld

Slimste meisje van de klas flopt: deelneemsters niet knap genoeg

Het programma het Slimste meisje van de klas is na één aflevering van de buis gehaald. In de kijkcijfercatastrofe worden de slimste meisjes van vroeger opgezocht om te kijken hoe het nu met ze gaat. Presentator Jaap Jongbloed zag de bui al hangen. ‘’Wat is een goed verhaal waard zonder een mooie vrouw die het vertelt? Dat is vragen om zappen.”

In de eerste en tevens laatste uitzending maakten we kennis met Debbie Ulaya, het meisje met een brein als een waterkanon. Op de basisschool haalde ze al 550 voor de Cito en inmiddels doet ze op Harvard revolutionair onderzoek naar de zijderups. Jaap Jongbloed: “Toen Debbie haar mond hield ging het nog wel, maar toen ze begon te vertellen dacht ik o, o, daar gaan de kijkcijfers. Leuk hoor, dat Harvard, maar met dat uiterlijk gaan we het niet redden. Middelmatigheid ten top.”

Het programma hoopte te stuiten op een metamorfose. Jaap: “Ook slimme meisjes kunnen alsnog mooi worden. Dat was bij Debbie ook de hoop. Maar nee, zij had dus al haar tijd gebruikt voor dat onderzoek.” De presentator zucht. “Had ze niet iets meer tijd kunnen besteden aan knap worden? Dan had ik ook nog een baan gehad.”

Het programma is inmiddels bezig met een hervorming. “Als je nog slimme vrouwen weet die nu heel knap zijn en daar minstens een uur over kunnen vertellen? Dat lijkt me wel wat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een oppervlakkige shit Jaap….pfff….jij hebt de grootte van een tuinkabouter! Hebt sex met vrouwen die 35 jaar jonger zijn en je presenteert programma’s waar geen research plaatsvindt! Maar goed….een baan heb je wel, en die 4 ton per jaar krijg je sowieso! Vroeger was je een talent samen met Mw Joosten. Nu enkel de K..programma’s.

Reageer