Overheid begint antivax-campagne zodat 1 juli nog gehaald wordt

Overheid begint antivax-campagne zodat 1 juli nog gehaald wordt

Hugo de Jonge heeft altijd beloofd dat iedereen die dat wil voor 1 juli een prik gehad kan hebben. Om die belofte na te komen begint de overheid nu een antivax-campagne, om ervoor te zorgen dat niet teveel mensen zich willen laten prikken.

“Je weet niet wat de gevolgen zijn op de lange termijn”, staat te lezen op een poster met een vrouw die haar mouwen niet heeft opgestroopt. Op een andere poster staat een Janssen-flesje afgebeeld met het opschrift: “Trombose in combinatie met lage bloedplaatjes is dodelijk.”

De overheid probeert met zijn campagne ook mensen in achterstandswijken te bereiken. Het ministerie van Volksgezondheid heeft Twitter-berichten van Willem Engel vertaald naar het Turks en opgehangen in bushokjes en buurthuizen en er wordt gebruik gemaakt van rappers en locale influencers om mensen te overtuigen van het gevaar van vaccins. “Het animo om met de campagne mee te werken was ongekend hoog”, aldus De Jonge.

Zelf laat de minister niet meer inenten. “Je weet niet wat erin zit. Je hoort ook rare dingen over Bill Gates. Volgens mij moeten we dat eerst uitzoeken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als de overheid een antivax campagne houdt, laat ik me direct inenten.

Het móet dan wel een complot zijn om echt werkende vaccins alleen te bewaren voor de elite.

Reageer
gravatar

Binnenkort gaan we ongeboren baby’s vaccineren. Dan kan het land weer open en kan iedereen weer naar festivals, mits je gevaccineerd bent! Wel nog even de Corona app installeren.

Reageer
gravatar

Volgens geruchten ben ik ten hemel opgestegen en zetel ik nu aan Gods troon, waar ik Hem wat vaccinaties in de maag probeer te splitsen. En Windows-10, natuurlijk.

Reageer
gravatar

Geliefde uitgeweken onderdanen in Riga, laat je gezellig prikken in Minsk. Wij wassen grootmoedig meteen je ondergoed met een Russisch wasmiddel, dat ik van mijn broeder Poetin heb gekregen.

gravatar

Ik dacht dat het vergeten woord “doden” moest zijn, of “ziek maken”. Goed dat ik mij heb ingehouden met corrigeren.

gravatar

Beste Jan, als artsen worden vervolgd en werkeloos worden, is de kans zeer klein dat het een gevolg is van fouten en is het vrijwel zeker dat het tegen het zere been van de gevestigde orde was en miljardenwinsten bedreigde.