Markus Wissmann / Shutterstock.com

Darts verdwijnt achter betaalmuur: eindelijk ruimte voor Steven Seagal op RTL7

Actieheld Steven Seagal is tevreden dat darts in Nederland achter de betaalmuur verdwijnt. Dankzij het Zweedse bedrijf Viaplay komt er op RTL7 daardoor eindelijk meer ruimte voor films met Steven Seagal.

De inmiddels 69-jarige schedelkraker vertelt ons dat de buitensporige aandacht voor darts hem veel verdriet heeft gedaan. “Soms voelde het alsof ik niet meer bestond,” verzucht de acteur. “Alsof ze bij RTL7 alleen nog maar aandacht hadden voor Michael van Gerwen. Dan was er maar drie keer per week een film met Steven Seagal op tv. Ik heb me in die periode erg eenzaam gevoeld.”

“Het is altijd pijnlijk als je niet gezien wordt,” zegt de meedogenloze bottenbreker geëmotioneerd. “Op het dieptepunt was er maar twee keer per maand een Steven Seagal marathon. Dan denk je: wat doe ik verkeerd? Waarom houdt niemand van me? Je mag gerust weten dat ik daar erg mee geworsteld heb.”

Met het verdwijnen van darts op RTL7 breekt de zon eindelijk weer door voor Steven Seagal. “Ze hebben me erg oneerlijk behandeld,” besluit hij. “Maar hopelijk is dit voor iedereen een nieuwe start.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach, Van Gerwen is niet meer wat hij geweest is. Regelmatig verliest hij zelfs. Alleen de Keukenconcurrent gelooft nog in hem. Doe dat darten maar rustig achter een betaalmuur.

Reageer
gravatar

Een betaalmuur bevat kleine loketjes met glazen klapdeurtjes en gleuven voor muntgeld. Ze zijn meestal gevuld met kleine hapjes voor tussendoor. Aan de achterkant verblijven loketjesvullers. Waarom moeten die wijken voor darters?

Reageer