Gorgev / Shutterstock.com

Deze week weer eerste tepeltjesdag

Deze week was het voor het eerst officieel weer tepeltjesdag: de eerste dag waarop de Nederlandse man eindelijk het tepeltje toont.

Het was de laatste weken kwakkelen wat het weer betreft, maar deze week was het raak: op de pleinen en vooral de parken en de sportscholen piepten de vlezige herenbengeltjes weer koket van onder het textiel vandaan.

Wanneer het precies tepeltjesdag is, is natuurlijk altijd onderwerp van discussie. Volgens sommige commentatoren mag het die dag niet aan een ‘element van ontbering’ ontbreken: ’s ochtends moet het bijvoorbeeld liefst nog erg koud zijn, als het de rest van de dag maar genoeg opwarmt om de heerlijke fopspenen in het wild te laten bloeien.

En of je nu dinsdag of donderdag tot officiële eerste dag rekent, een ware parade aan roze fronsvlees was de afgelopen week te bewonderen: bruinharige tepeltjes, lange tepeltjes, bijna ingegroeide tepeltjes, tepeltjes die op half zeuven hangen, tepeltjes die fier pronken op de borstkassen van in het wild fitnessende mannen.

Of je nu meer een harige man of een kale man bent, op tepeltjesdag is er voor ieder wat wils. Zet je op een bankje in de buurt van het park waar gefitnest wordt en je mag als toekijker smullen van al dat nippelend gelubber.

Wij deden het deze week, en vroegen de sportende mannen meteen ook of zij het idee hadden dat tepeltjesdag seksistisch is. ‘‘Met shirt aan kan ik niet sporten bro’’, zei een man die bezig was muscle ups te doen. ‘‘En kan je me nu misschien met rust laten je verpest m’n vibe bro.’’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mensen, mensen, wacht nog even!

🌧️ Nog tot en met woensdag enige regen.
🌡️ De hele volgende week temperaturen rond de 15 graden.
🌬️ Aanhoudende wind.

Abonneert u op mijn kanaal voor het laatste tepeltjesnieuws!

Reageer
gravatar

Hoe gaat neuken van tepeltjes in z’n werk? Gaatje boren in de tepeltjes en aan het piemeltje een puntje slijpen? Sl*cht plan, lijkt me noga pijnlijk.