NPO-bestuur verkeerde in veronderstelling dat kijkers eigenlijk van chocolade zijn

NPO-bestuur verkeerde in veronderstelling dat kijkers eigenlijk van chocolade zijn

'Als we wisten dat we programma's voor echte mensen moesten maken hadden we dat natuurlijk wel anders aangepakt'

Een pijnlijk misverstand bij NPO1. De eerste zender van de Nederlandse publieke omroep blijkt er de afgelopen jaren vanuit te zijn gegaan dat alle Nederlandse televisiekijkers van chocolade zijn gemaakt.

“Ze kunnen tegenwoordig zulke realistische dingen van chocolade maken, daar sta je echt van te kijken”, zegt zenderbaas van NPO1 Remco van Westerloo. “Maar u zegt dus wij eigenlijk de opdracht hebben om programma’s te maken voor echte mensen? Als we dat eerder hadden geweten hadden we een en ander natuurlijk wel anders aangepakt. Mensen van vlees en bloed zijn natuurlijk wat intelligenter en kritischer dan mensen van chocolade. Er valt ineens een hoop op zijn plek nu.”

Van Westerloo is naar eigen zeggen blij dat hij nog geen hap heeft genomen van een televisiekijker.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hans, het chocoladebericht kun je beter niet in z’n geheel in één keer doorslikken. Stukje afbijten en laten smelten op je tong is beter.

gravatar

Nee-nee-nee!

Het beste chocolade in de koelkast bewaren en lekker krokant opeten.

Wel goed PURE chocolade dan hè, anders is het niet eens chocolade.

Belangrijk!

gravatar

Televisiekijkers zijn niet van chocolade. Wat een onzin. Het is wel zo, dat hun brein deels is gevuld met snoepgoed, zodat er weinig plaats is voor gezond verstand. Natuurlijk zijn er wel kijkers wiens brein volledig bestaat uit hersenen, maar de programma’s, die zij bekijken, worden door NPO ingekrompen en zelfs afgeschaft.

Reageer