Shutterstock.com / Prostock-studio

Eerste date geslaagd: Lisa heeft zich niet versproken over info van date die ze al had opgezocht

Op haar drie uur durende afspraakje is de 26-jarige Lisa erin geslaagd zich geen een keer te verspreken over informatie van haar match die ze van tevoren had opgezocht: een geslaagde eerste date.

Voor de date had Lisa zichzelf nog even goed in de spiegel toegesproken: “Houd je in, ook wanneer hij begint over de trip die hij met zijn ex had gemaakt naar Zuid-Amerika in 2013 nadat hij zijn bachelor Bestuurskunde had afgerond. Gewoon reageren met een glimlach en ‘wauw!’”

Aangezien het na een paar glazen moeilijker werd om het onderscheid te maken tussen wat ze een uur geleden had gehoord en wat ze die middag had gelezen, besloot Lisa het maar vooral over zichzelf te hebben. “Hoe meer gênante dingen ik over mezelf vertelde, hoe minder kans ik had me te verspreken over hem. En nu weet hij ook meteen hoe ik denk over de namen van onze kinderen.” Lisa is tevreden, de eerste date was een succes. “De volgende keer ga ik voorstellen om te karten want dat doet hij vaker op de tweede date.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *