Source: YT / D66

Smeets mag in D66-fractie blijven na motie van afkeuring Kaag

‘Hier scheiden onze wegen’

Sidney Smeets blijft lid van de fractie van D66. Het van seksuele intimidatie beschuldigde Kamerlid kreeg van zijn partijleider Sigrid Kaag een motie van afkeuring aan zijn broek en hoeft dus niet te vrezen dat hij moet vertrekken.

“Hier scheiden onze wegen”, sprak Kaag streng, waarna ze Smeets zijn plek aan de vergadertafel in de fractiekamer wees. De partijleider gaat het weekend gebruiken voor bezinning. Vanaf maandag volgen verkennende gesprekken over de rol die Smeets in de fractie krijgt.

Het omstreden Kamerlid zelf gaat het weekend gebruiken voor andere dingen.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gelukkig, ik hoef jullie niet te missen. Niet dat ik ooit van jullie geiligheid gebruik zal gaan maken, maar ik kan mij zo lekker vreselijk ergeren aan jullie onfatsoenlijke berichten.

gravatar

Grote zak, nu weten Loesje en Leo jr ook waarom wij getrouwd zijn. De volle waarheid moet boven tafel, anders krijgen wij een motie van wantrouwen van onze kinderen.

gravatar

Een motie van wantrouwen zou teveel zijn, want Sigrid Kaag hoeft hem niet langer te wantrouwen. Sidney Smeets heeft immers haar plechtig beloofd om voortaan seksueel te intimideren zonder gevaar voor ruchtbaarheid.

Reageer
gravatar

Ik ga er hard aan werken om het vertrouwen te herstellen. Komend weekend ga ik al die jonge knullen bellen om het goed te maken. Maandag neem ik een dagje vrij om uit te rusten.

Reageer