Source: NOS, Shutterstock.com / Studio Speld

De Jonge probeert wanhopige Nederlanders op te peppen met mooie diavoorstelling van Fieldlab-vakantie

Hugo de Jonge is zijn gedeelte van de persconferentie begonnen met een diavoorstelling van de Fieldlab-vakantie in Rhodos. “En kijk, hier ligt Martine lekker te zonnen in het zwembad.”

“Ho dit is een beetje een gênante foto van Raymond”, lacht Hugo de Jonge terwijl een foto voorbij komt van een man die net een glas wijn op z’n witte broek heeft gemorst. “Het is wel kut hè: dat met dat Janssen-vaccin enzo. Maar goed: daar denken deze mensen nu helemaal niet aan. Laten we snel verdergaan naar de volgende foto.”

Het aanwezige journaille wordt vervolgens getrakteerd op een foto van een man van middelbare leeftijd aan de zwembadrand in een zwembroek met bloemetjes erop. Een vrouw met krullen die een sangria drinkt aan de bar. Een foto van een peuter die zogenaamd Misdaad en Straf leest op de zonneweide en een foto van twee jonge vrouwen arm in arm met Dave van het animatieteam.

“Ze hebben ook nog een kaartje gestuurd”, besluit De Jonge vrolijk. “Moet je kijken: ‘groetjes uit Rhodos. Hopelijk stopt het daar in Nederland ook snel met sneeuwen;)’ Met een zonnetje erbij met daarin de temperatuur. Lief toch?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zijne bruingebrande Koninklijke Hoogheid, ik las vandaag in Nieuwspaal dat ene Ilse Kanters uit Ouddorp plezierig verrast was toen ze u in Rhodos onderaan de vliegtuigtrap zag staan. Haar vriend Maarten beaamt dat volmondig: “Heerlijk hoe onze koning met een krat bier ons verwelkomde.”
Lees het complete verslag hier: https://nieuwspaal.nl/?p=15743