shutterstock.com/Nata Bene

De grootste seksuele fantasie van deze vrouw is een orgasme

Weg met de saaiheid! De 34-jarige Mila heeft het lang voor zich gehouden, maar sprak er met ons open over: haar grootste seksuele fantasie is een orgasme.

“Het is niet iets waar je makkelijk over praat, ik wil natuurlijk niet raar overkomen”, vertelt Mila. Ondanks meerdere seksuele contacten heeft ze haar fantasie daarom nog nooit in de praktijk gebracht. “Ja het is nu eenmaal niet echt iets voor op een onenightstand.”

Toch blijft haar wilde fantasie Mila bezighouden. “Ik krijg het er helemaal warm van als ik er aan denk. Maar goed, nooit warm genoeg dus.” Op dit moment is Mila vijf maanden met iemand aan het daten en overweegt ze het ter sprake te brengen. “Ik weet niet of het al kan en ik wil natuurlijk niets verpesten. Maar ergens denk ik: fuck it, ik ga het gewoon zeggen, na een paar wijntjes. Misschien is ie wel in voor eens iets anders.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb geen erotische fantasieën. Ik kan mij dan ook niet voorstellen wat een orgasme is. Ik heb wel eens porno’s gezien. Ik zie daarin jonge vrouwen kruinen en gillen van de pijn. Als dat “klaarkomen” is dan hoeft het niet van mij.

Reageer
gravatar

Beetje TMI dit. Ik sta best open voor seksuele variaties maar het moet niet te gek worden. Het zou niet de eerste keer zijn dat een vrouw op de Eerste Hulp terecht komt als gevolg van het uitvoeren van dit soort exotische seksuele fantasieën.

Reageer