Hugo de Jonge: ‘Vertrouwen op 28 mei hersteld’

Hugo de Jonge: ‘Vertrouwen op 28 mei hersteld’

Er is geen reden tot zorg over de kabinetsformatie. Dat zegt vicepremier Hugo de Jonge. Hij gaat ervan uit dat het benodigde vertrouwen op vrijdag 28 mei is hersteld.

“Dat moet lukken”, zegt de CDA-minister. “Het moet allemaal een beetje meezitten, maar dan is het vertrouwen op 28 mei weer helemaal op orde.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Léo zei dat er 28 mei helemaal niks gaat gebeuren. Die kerel is helemaal niet te vertrouwen. Wantrouw Leo. Allemaal. Geen uitzonderingen. Dat ie mij zo vertrouwt, zegt al genoeg. Nou dan!

Reageer
gravatar

Hugo is wel pessimistisch, want ik ben al aardig aan het herstellen van de saizoensgriep, dus ruim voor 28 mei ben ik al weer het heertje. Zegt het voort.

Reageer
gravatar

De doventolk zegt niks, want dat kunnen doven en sl*chthorenden helaas niet horen.
De Jonge zegt van alles, maar doven kunnen hem gelukkig niet horen en ze kunnen zijn gebarentaal niet begrijpen

gravatar

Ik wantrouw mensen die anderen wantrouwen. Waarom zou ik een ander die mijn vertrouwen talloze malen heeft beschaamd, wantrouwen? Hij of zij kan zijn of haar leven toch inmiddels hebben verbeterd! Ik wantrouw Loes toch ook niet.

Reageer
gravatar

Grote lul met een klein lulletje dat je bent. Mijn collega Frits vertrouwt mij wel volkomen. Je hoeft mij de komende week niet thuis te verwachten. Zet de kinderen maar zo lang bij jouw ouders binnen.