Shutterstock - Photographee.eu

Vrouw heeft paasei en reservepaasei al op

Het ergste scenario voor Rachel is uitgekomen: Rachel Scollan heeft haar reservepaasei, dat ze had gekocht voor het uitzonderlijke geval dat ze haar oorspronkelijke paasei te vroeg zou opeten, inmiddels opgegeten.

“Kijk me niet aan, stop, ik ben een monster. Ik zei toch dat ik iemand anders nodig had om mijn eieren voor me te verstoppen”, zegt een met chocola besmeurde Scollan in een videogesprek tegen vrienden en familie.

“Kijk, we zijn allemaal mensen, dus het leek me verstandig om een ​​reserve-ei te kopen, maar wat moet ik nu doen?” spreekt Rachel teneergeslagen, terwijl ze de laatste restjes chocola peutert uit de gouden folie die twee minuten geleden nog haar reserve-ei omhulde.

Rachels stemming zal later vandaag nog erger worden als ze een bezoek brengt aan de plaatselijke supermarkt en ontdekt dat er alleen nog vieze paaseieren in de schappen liggen.

Dit artikel verscheen eerder op Waterford Whispers News


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kan dit stereotype verhaal tegenwoordig nog wel? Klopt het vooroordeel dat vrouwen zodanig verslaafd zijn aan chocolade dat ze zich niet kunnen beheersen en veranderen in een monster?

Not woke! De Speld!

Mijn voorstel; cancel Waterford Whispers News

Corrie, jouw vaccinatie voor Betrouwbaar Comment.

Reageer
gravatar

Loesepoes, jij hoort bij de uitzonderingen. Jij praat via dat ding meer met jouw vriendinnen dan met mij.

gravatar

Leo, er staat waarschijnlijk een dom foutje in jouw eerste bericht. Ik neem aan dat jij terecht gebrek aan zelfbeheersing bedoelt.

Zojuist heeft jouw vrouw mij gebeld voor een afspraak. Kom je met haar mee?

Je weet wat we hebben afgesproken: Geen inventaris van mijn wachtkamer naar elkaar smijten tijdens het wachten op jullie beurt.

gravatar

Dear Rachel,

I recommend buying REAL colored Easter eggs from Lidl in Waterford. They are certainly not made of chocolate.

Greetings, Jan

p.s. Don’t use too much salt.

Reageer