Shutterstock.com / Fizkes

Marte heeft onveilig handen vastgehouden met haar date en moet nu een corona-thuistest doen

Flinke stress voor de 23-jarige Marte. Gister is ze voor het eerst op date gegaan met een jongen die ze via Tinder heeft leren kennen en moet nu de gevolgen dragen. Ze heeft namelijk onveilig handen vastgehouden met hem en moet een corona-thuistest doen om zeker te weten dat ze niet besmet is.

 ‘‘Vriendinnen hadden me nog van tevoren gezegd dat ik eraan moest denken om genoeg afstand te houden’’, zegt ‘‘Sowieso gebruik ik altijd een mondkapje als ik op eerste date ga en die had ik gelukkig wel op. Alleen het was zo gezellig en ik ging gewoon teveel in het moment op. Toen hij zijn hand uitstak pakte ik die aan. Die gladde praatjes ook altijd, ik trap er iedere keer weer in. Dom.’’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *