Shutterstock.com / Studio Speld

NOS komt met Uitslagenmiddag

Testuitslagen ministers live te zien

De NOS last vanmiddag een speciale Uitslagenmiddag in. Vanaf 14:00 zijn de testuitslagen van alle ministers live op NPO1 te zien.

NOS-hoofdredacteur Marcel Gelauff kijkt ernaar uit: “Ik ben erg blij dat we dit zo snel nog konden regelen. Mensen vinden dit natuurlijk spannend, dus die willen dit live meemaken.”

De eerste uitslag wordt rond half drie verwacht. Zoals gebruikelijk wordt dat een strijd tussen Ankie Broekers-Knol en Ferd Grapperhaus.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is niets minder dan WWIII.
Ik geloof helemaal niets van deze poppenkast.
VVD, CDA, D66, PvdA vormen al jaren een NWO cartel die NL willen uitleveren aan de EU en vervolgens aan de Nieuwe Wereld Orde.
NIet waar? Wat doen Rutte en Kaag dan op bezoek bij Klaus Schwab van het WEF die een wereld fascistische regering willen met de burgers als slaven zonder bezit ?? En hoe kan het dat Kaag UN Agenda 21 ondertekent die openlijk schrijft dat wereldbevolking terug moet naar 500 miljoen mensen.

Reageer
gravatar

Met die uitzending is de grootste concurrent van de De Speld, de NOS, te laat. Inmiddels is de uitslag al bekend door een velletje dat vanmorgen uit de notitieblok van Jaap van Dissel is gewaaid. Dat velletje is nota bene vrijwel direct door een eigen journalist van de NOS gevonden op de parkeerplaats van het Binnenhof.

Reageer