Pervers: deze man laat zich door 28 kinderen aanspreken als meester

Pervers: deze man laat zich door 28 kinderen aanspreken als meester

Gadverdamme. De 36-jarige onderwijzer Jelmer laat zich door zeker 28 kinderen aanspreken als ‘meester’. Wat bezielt deze zieke vrucht?

De smeerpijp uit Wormerveer is opvallend openhartig over zijn drijfveren. “Het onderwijs is mijn grote passie,” huichelt hij. “Ik wil deze kinderen voorbereiden op een mooie toekomst.” Jaja, een mooie toekomst in de kelder zeker. Goorjakker!

Het is bijna niet voor te stellen, maar ondanks zijn weerzinwekkende kink staat Jelmer in het dagelijkse leven voor de klas. “Meester Jelmer,” vraagt een van de kinderen in zijn klas. “Mag ik naar de wc?” Een huivering trekt over onze ruggegraat. Waarom grijpt er niemand in?

Het kind krijgt van ‘meester’ Jelmer een speciale kaart waarmee het naar de wc mag. De spelletjes die hier gespeeld worden zijn nog perverser dan we vooraf hadden gedacht. Wij willen de ranskees net confronteren met zijn gedrag, wanneer de leraar ons vraagt om te vertrekken. Zogenaamd omdat hij zijn klas wil ‘overhoren’.

“Goed,” horen we dat gluiperige roofdier nog zeggen terwijl we zijn domein verlaten. “Wie wil er een beurt?’’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Twintig kinderen zijn thuis, omdat hun mama en/of papa positief zijn getest.

Voor kindjes van doorgewinterde VVD’ers kunnen ook de zwart-betaalde (zwarte) hulpen, de chauffeur, de huisvriend van mama, de vriendin of de secretaresse van papa Covid-19 hebben.