Source: NOS

Nederlaag voor FvD: net te veel zetels om fraude te claimen

De verkiezingen zijn geëindigd met een pijnlijke nederlaag voor Forum voor Democratie. De partij van Thierry Baudet heeft net te veel zetels binnengehaald om nog te kunnen roepen dat er fraude is gepleegd.

“Iedereen heeft het over de harde dreun die links te verduren kreeg, maar ook op extreemrechts zijn er met 8 zetels voor FvD flinke klappen uitgedeeld”, legt politiek verslaggever Marleen de Rooy uit. “Ze gingen er waarschijnlijk helemaal vanuit dat ze verkiezingsfraude konden claimen. Dat ze nu net te veel zetels hebben gekregen om die strategie toe te passen, is wel iets waar ze even van moeten bijkomen. Balen natuurlijk. Zoiets gun je niemand.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is onmogelijk en onlogisch dat sommige partijen,na allerlei schandalen(de toeslagenaffaire, de coronablunders,de recente schandalen aan het Binnenhof en nog veel negatieve dingen die ze hebben gedaan) de meeste stemmen kregen bij de verkiezingen.Dat kan alleen met gestolen verkiezingen.

Reageer
gravatar

. Biden zegt dat Poetin een moordenaar is.
. Neveneffecten, AstraZeneca is volkomen betrouwbaar.
. De VS sturen 4 miljoen doses naar Mexico en Canada.
. Winston Churchill was racist.
. Groeiende onvruchtbaarheid, kleinere penissen en steeds minder zaadcellen door chemicaliën.

Reageer
gravatar

Geert, ik vind het onbegrijpelijker dat die Baudet vandaag heeft aangeboden een coalitie te vormen met regentenpartijen, die onschuldige bloedjes van kindertjes ontvoeren om ze met satanisch genoegen tijdens hun vergaderingen in duistere kelders dood te martelen.

gravatar

Lieve Leo, laten we, ondanks onze hevige twisten, toch maar bij elkaar blijven om Leo jr en kleine Loesje te beschermen. Jouw eigen Loesepoes.