cristiano barni / Shutterstock.com

Max na testrit nieuwe auto: ‘Sorry, maar ik neem hem toch niet’

Nee, het wordt hem toch niet. Zo besloot de 23-jarige Max vandaag na een grondige proefrit in het nieuwste model van Red Bull Honda. “Het is een mooie wagen om te zien, maar helaas niet helemaal wat ik zoek”, stelt de Limburger.

Hoewel Max kleur normaal gesproken ‘geen breekpunt’ vindt, kan de donkerblauwe lak hem niet echt bekoren. “Er staat ook nog eens ontzettend groot ‘Red Bull’ op de auto. Sorry, maar waarom zou ik reclame gaan maken voor zo’n ongezond drankje?” Ook de been- en kofferruimte valt hem tegen. “Je zit heel dicht op het asfalt, wat mooi is voor het gevoel van snelheid, maar comfortabel is het niet. Ik doe meestal boodschappen voor de hele week en heb geen flauw idee waar ik twee volle shoppers zou moeten plaatsen.”

Max gaat volgende week langs bij de Skodadealer in De Meern om een Skoda Octavia uit 2015 te testen: “Een paar jaar geleden zou ik blind voor de snelheid van de Red Bull Honda hebben gekozen, maar naarmate je ouder wordt ga je andere eisen aan je auto stellen. Je moet ook vooruitkijken: dan ben ik toch beter af met een veilige gezinswagen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *