Jinek

Ging Jinek te ver door Baudet geen gasthoofdredacteur te maken?

Op sociale media is ophef ontstaan over de manier waarop Thierry Baudet behandeld is bij Jinek. Volgens veel mensen ging de RTL-talkshow te ver door de Forum-leider geen gasthoofdredacteur te maken.


Baudet werd door presentator Eva Jinek stevig aan de tand gevoeld over het racisme binnen zijn partij en zijn feitenvrije omgang met de coronapandemie. Ook cabaretier Martijn Koning viel hem daarop aan. De lijsttrekker kreeg geen moment de kans om de inhoud van het programma te bepalen en een omroep weg te zetten als ‘fake news’.


“Schandalig”, oordeelt Eefke op Twitter. “Verkiesbare racistische complotdenkers leg je niet het vuur aan de schenen als ze te gast zijn, die maak je gasthoofdredacteur. Zo doen we dat in Nederland.”


Jinek heeft inmiddels excuses aangeboden aan Baudet.Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Was het niet de pochende non-valeur Fortuijn die in 2002 ook weg liep bij een tv-uitzending toen hij werd bekritiseerd? Wat lijkt Baudet vreselijk veel op die gepretendeerde politicus..

Reageer
gravatar

Volgens mij is zijn grote voorbeeld Trump. Hij fleurt met QAnon, bagatelliseert het Covid-virus en Trump is ook al een keer weggelopen bij een interview.

Corrie, jouw vaste prik voor Betrouwbaar Comment.

gravatar

Ik maak geen fouten, ook niet op grote schaal. Dat is de reden waarom mensen zo gefrustreerd zijn voor wie dit mystiek is, en ze reageren door fouten te zoeken in de kleinste en onmogelijke kleinigheden. Als het überhaupt fouten zijn, want dit is alleen de spontaniteit waardoor ik kan bestaan zonder ambitieus te worden in dezelfde harteloosheid.
Het draait nu vooral om seks en racisme. En de multiculturele samenleving is een uitdrukking van overspel als de centrale filosofie van ons bestaan. Vrouwen.
Waarom is er een forum voor democratie nodig? Omdat alle waarden van democratie geprostitueerd zijn.
Dat zou iedereen nu wel kunnen begrijpen.

Reageer