shutterstock.com/Farknot Architect

Tara wilde een foto delen op Internationale Vrouwendag maar stond nergens knap genoeg op

Tijdens de laatste editie van Internationale vrouwendag wilde Tara op social media aandacht vragen voor de vrouwenzaak. Ze had het plan om een foto van zichzelf te plaatsen met daarbij een dapper statement. Helaas kon Tara geen enkel plaatje in haar telefoon vinden waar ze knap genoeg opstond. 

‘’Het is super belangrijk dat vrouwen voor elkaar opkomen en elkaar steunen,” vindt Tara. “De wereld zit nog steeds vol vrouwenhaat en daar moet aandacht voor zijn. Daarom is Internationale Vrouwendag ook zo’n goed initiatief. Niets is op zo’n dag mooier dan je mond opentrekken en een vuist maken tegen de vrouwonvriendelijke wereld en de onmogelijke standaarden die vrouwen worden opgelegd in de maatschappij. Alleen moet je dan wel een goede foto van jezelf hebben. En ik sta dan net weer overal niet goed genoeg op.”

Tara betreurt het dat ze niets heeft kunnen doen tijdens Internationale Vrouwendag. “Ik heb zelfs niet de belangrijkste vrouwen uit mijn leven in het zonnetje kunnen zetten! En dat is jammer want ik wilde zeggen dat ik niet weet wat ik zonder vrouwen zoals mijn vriendinnen en mijn moeder moet. Ze zijn mijn alles. Mijn steun en toeverlaat. Ik hou zoveel van hen. Maar dat ga ik toch niet zetten onder een foto waarop ik een onderkin hebt? Dan maar geen powervrouw.’’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *