Podcast: Met deze 5 studies kun je een ploeterende zzp’er zonder koophuis worden

Uit onderzoek blijkt dat veel middelbare scholieren niet weten welke studies ze moeten doen om een vrij kansloze dertiger te worden die af en toe wat freelance werk kan doen en geen koophuis kan betalen. Onze redacteur Jan schiet in de nieuwste aflevering van De De Speld Podcast te hulp en geeft vijf studietips!

Daarnaast spreekt witte man Thomas over het toontje van een zwarte vrouw en bespreken we uiteraard weer de laatste coronacijfers met getallenman Michiel Eijsbouts. De hele podcast beluister je via de bekende kanalen, maar het kan ook via Spotify of Apple Podcasts.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Laat ik toch maar proberen om de vraag hier te stellen.

Toelichting:
Chris van Zeele schrijft op Nieuwspaal dat hij het vreemd vindt dat inwoners van de onrendabele provincie Drenthe mee mogen stemmen met de Kamerverkiezingen.

De vraag:
“Vind Melle van den Berg – lijsttrekker van de Partij tegen de Burger – het ook onjuist dat inwoners van de provincie Drenthe mee mogen stemmen met de Kamerverkiezingen?”

gravatar

Foppe, zulke onzin zou je nou nooit van tante Corrie horen. Ze is namelijk heel betrouwbaar wat de uitspraken van Geert Wilders betreft. Dus haar waarheid is niet jouw twintig jaar, maar Wilders’ zestien jaar.