Fotema / Shutterstock.com

Op deze manier valt jouw dickpic op tussen al die andere!

Wist je dat sommige vrouwen dagelijks honderden foto’s van penissen toegestuurd krijgen? En dat zo’n dickpic gemiddeld slechts 1,4 seconden wordt bekeken? Dat wil je niet als je tijd en moeite in je foto hebt gestoken. Hoe zorg je dat jouw dollo eruit springt en de aandacht krijgt die hij verdient? Wij gaan je daarbij helpen!

Belichting
We raden aan om de flitser van je telefoon niet te gebruiken, dat licht is hard en veroorzaakt scherpe schaduwlijnen. Gebruik liever een bouwlamp achter een wit laken, of houd een A4’tje naast je bana (buiten beeld). Door het weerkaatste licht worden schaduwen minder hard en komt je roede beter uit.

Inspiratie zoeken
Inspiratie nodig voor je pieleprent? Kijk eens goed naar de dickpics van je vrienden. Wat laten zij terugkomen in hun foto, wat spreekt je aan? Kijk naar de compositie, de pose en het kleurgebruik in de foto. Op internet zijn ook veel foto’s te vinden. 

Kies een andere vorm
Dickpics worden meestal digitaal verstuurd maar dat hoeft natuurlijk niet. Romantisch aangelegd? Stuur op Valentijnsdag eens een ansichtkaart met je piemeloerus erop. Of verras die leuke collega met een koffiemok met daarop jouw eigen piepjanknor.

Vraag een ander de foto te maken
Het is nog niet zo gemakkelijk een leuke foto te maken van je eigen tamp. Je kijkt er van boven op, niet het beste perspectief. Vraag daarom eens een vriend of één van je ouders om wat foto’s van je pielemuis te maken. Bedenk vooraf wat je wilt zodat je hem of haar goed kunt aangeven wat je voor ogen hebt.

Bewerkingsopties
Er zijn verschillende mogelijkheden om je foto te bewerken zonder dat je hiervoor gelijk een duur Photoshop-pakket hoeft aan te schaffen. We raden aan om je foto altijd zo natuurlijk mogelijk te houden. Bewerken is prima, maar ga niet over de top. Haal geen rimpels of moedervlekken weg, ze zijn deel van wie je bent.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zeker niet jouw vriendin (in sommige gevallen jouw vriend) laten helpen. De foto moet immers een verrassing zijn.